Op zoek naar systeem vloer?

systeem vloer
Verhoogde systeem vloerSystem Floor Technics always on top.
De verhoogde systeem vloer verbeterd en uitgebreid. System Floor Technics heeft met SFT systeem BW792 echter nog een aantal belangrijke eigenschappen aan de verhoogde systeem vloer toegevoegd. Hierdoor is niet alleen het toepassingsgebied vergroot, ook het gebruiksgemak is ook veel beter van deze verhoogde vloer 2.0.:
procesmanagement cursus
Een systeemvloer van Anera B.V. Goedkoop en flexibel.
Door de profielen in elkaar te schuiven, kunnen we altijd nog flexibel zijn wat betreft de breedte van de systeemvloer. Voor de afwerking kunt u kiezen voor standaardopties van o.a. de vloer, leuningen, trappen, bordessen en kleuren, maar ook voor maatwerk.
noppenfolie karwei
Systeemvloer Complete systeemvloeren van Duofor.
Figuur 1: afgewerkt met zwaluwstaartplaten en zandcement, voelt de vloer met vloerverwarming aan als een massieve betonvloer. Combifor systeemvloer kan uitstekend met een plaatmateriaal worden afgewerkt. De vloer behoudt zijn sterkte en stijfheid maar weegt slechts 25 kg/m. Figuur 2: deze vloer leent zich bij uitstek voor afwerking met parket of laminaat.
latex verf spuiten
Systeemvloeren.
Onze vloeren gaan naar uiteenlopende projecten, van een enkele woning tot zeer complexe woning en utiliteitsprojecten. Wij hebben veel ervaring in vierzijdig en puntvormig ondersteunde vloeren. Ons aanbod van zowel traditioneel als voorgespannen breedplaatvloeren maakt ook een optimale combinatie van beide mogelijk in één project.
riem
STOBAG: Vloersystemen.
DIRECT NAAR HET PRODUCT." Aluminium vloer in een verrassende hout-look. DIRECT NAAR HET PRODUCT." Veelzijdig te gebruiken bij diverse ondergrondsituaties. DIRECT NAAR HET PRODUCT." Modulair framesysteem garandeert maximale stabiliteit. DIRECT NAAR HET PRODUCT." Onbeperkte flexibiliteit voor de positionering van de opbouwmodule. DIRECT NAAR HET PRODUCT." VLOERSYSTEMEN MET DUIZEND EN ÉÉN GEBRUIKSMOGELIJ KHEDEN STOBAG-ALUMINIUM SYSTEEMVLOEREN. Midden op het gras, op het pleintje voor het restaurant of in de buurt van het strand het maakt niet uit waar de systeemvloer SB4700 staat, hij maakt op iedere plek een onweerstaanbare en solide indruk. De geraffi neerde, zelfdragende constructie van hoogwaardig aluminium kan heel snel op de meest verschillende ondergronden geïnstalleerd worden. Alleenstaand als lifestyle-terrasdek of in uitgebreide vorm als complete oplossing met een STOBAG zon-/weerbeschermingsopbouwmodule I.S.L.A: geef met de SB4700 vorm aan uw eigen buitenzone, die uitnodigt om er te vertoeven en te genieten. De basis van het Individual STOBAG Living Ambiance I.S.L.A. systeem wordt gevormd door de zelfdragende aluminium vloerconstructie SB4700.
Info over betonvloeren Perfectkeur.
Compleet systeem voor de woning en utiliteitsbouw van voorgevormd EPS, geschikt om zeer snel, eenvoudig een blijvende bekisting te maken voor funderingsbalken bij paalfunderingen. Beperkt koudebruggen in de aansluiting met de vloer en draagt zo bij tot minder energieverbruik. Meer info over kwaliteit.
Systeemvloeren Betonplaza een initiatief van de bfbn.
Het zijn vrijdragende vloeren, die geheel of gedeeltelijk zijn samengesteld uit geprefabriceerde betonnen vloerelementen overeenkomstig NEN 6720 en NEN 6725. Sommige typen systeemvloeren worden als volledig prefab systeem ontworpen, zoals de kanaalplaatvloer en de ribcassettevloer. Andere typen systeemvloeren worden op het werk voorzien van een constructieve druklaag, zoals de bekistingsplaatvloer en de combinatievloer.
PS-isolatievloer VBI.
Een begane grondvloer die bestaat uit voorgespannen betonnen liggers waartussen vulelementen van EPS worden gelegd. Hierop wordt een gewapende druklaag aangebracht. U kunt ook kiezen voor rand en kopgevelbekisting voor maximale warmte-isolatie in alle gangbare Rc-waarden. Door krimpwapening is deze vloer bijzonder geschikt bij scheurgevoelige vloerafwerkingen.
Systeemvloeren.
Onze vloeren gaan naar uiteenlopende projecten, van een enkele woning tot zeer complexe woning en utiliteitsprojecten. Wij hebben veel ervaring in vierzijdig en puntvormig ondersteunde vloeren. Ons aanbod van zowel traditioneel als voorgespannen breedplaatvloeren maakt ook een optimale combinatie van beide mogelijk in één project.
Havebo Groep Systeemvloeren prefabbeton.
Het programma Bouwen aan de Toekomt van SBS 6 liep een dagje mee om dit systeem beter in beeld te kunnen brengen. Dankzij de easy click aansluiting heeft de Cassettevloer onderling een luchtdichte aansluiting. Ideaal voor het behalen van hoge prestaties! Montage liever uitbesteden? Havebo levert én monteert voor u de renovatievloer. De houten vloer verwijderen wij voor u vakkundig en de nieuwe vloer installeren wij in één werkdag.

Contacteer ons