Op zoek naar inslagmoer?

inslagmoer
M8 Rvs INOX inslagmoer voor hout WS9312 A2 Drive in nut.
Gat boren, vervolgens de moer met hamer in het gat slaan totdat deze goed aanligt op het hout. Rvs INOX inslagmoer voor hout. Kwaliteit: RVS / INOX A2. Prijs per stuk. Productnaam: Inslagmoer voor hout. DIN / Artnr: WS 9312.
vleugelmoer
Inslagmoeren.
Ga voor meer informatie over cookies naar ons Gegevensbeveiligingsbeleid. WILT U ONLINE-KLANT WORDEN? In slechts drie stappen bent u geregistreerd en kunt u alle functies van de webwinkel gebruiken. Verkoop alleen aan ondernemers. Product categorieën Bevestigingsmiddelen Moeren Inslagmoeren. Product categorieën Bevestigingsmiddelen Moeren. Inslagmoer 13 versies.
vleugelmoer
GAMMA GAMMA inslagmoer M8 verzinkt 4 stuks kopen? Moeren.
Een inslagmoer is bedoeld om een metrische verbinding te maken in hout, bijvoorbeeld voor een bout of draadeind. U kunt de moer met een hamer in het hout slaan, maar om beter is het om de inslagmoer in het hout te trekken met een bout.
prince 2
Doosje inslagmoeren van 100 stuks, M10 verzinkt Bergsportwinkel.nl.
Handig voor de bouw van een eigen klimwand: verzinkte inslagmoer M10. Nu in voordeelpak van 100 stuks beschikbaar. Handig voor de bouw van een eigen klimwand: verzinkte inslagmoer M10. Wie thuis een trainingswandje wil maken, kan dit doen op de volgende wijze.:
verpakkingsmateriaal food
Inslagmoer Breed assortiment IJzerwebshop.
Boor gaten in de klimwand en sla hier de inslagmoer in vast, de klimgreep is dan zo in de inslagmoer te draaien totdat deze vast zit. Om de inslagmoer optimaal te bevestigen is het mogelijk deze in bruislijm te plaatsen.
Inslagmoer M10 verzinkt per 100 stuks Grootste online winkel voor klimwanden, klimgrepen en boulders van Nederland en België.
Installatie / Montage materialen /. Inslagmoer M10 verzinkt per 100 stuks. Inslagmoer M10 verzinkt. Prijs per 100: 1300., De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, swf, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.
Bij Fabory bestelt u Inslagmoer voor hout van hoge kwaliteit. Masters in Fasteners Fabory, België.
U heeft dit artikel al toegevoegd aan de catalogus. Het artikel is niet geldig. Gelieve het te controleren en opnieuw toe te voegen. Terms of Access. Technical competence centre. Nieuws en Actualiteiten. Fabory verkoopt enkel aan bedrijven en producten worden enkel verkocht voor bedrijfsdoeleinden.
Inslagmoer Wikipedia.
De flens zorgt ervoor dat de moer niet door het hout heen getrokken wordt; de weerhaken voorkomen dat de moer meedraait als de bout aan de andere zijde wordt aangedraaid. De inslagmoer wordt in een voorgeboord gat in het hout geslagen; vervolgens wordt daar de bout in gedraaid.
inslagmoer IJzerwaar.
inslagmoer voor hout verzinkt staal m3, 100 stuks. inslagmoer voor hout verzinkt staal m4, 100 stuks. inslagmoer voor hout verzinkt staal m5, 100 stuks. inslagmoer voor hout verzinkt staal m6, 100 stuks. inslagmoer voor hout verzinkt staal m8, 100 stuks.
M6 Rvs INOX inslagmoer voor hout WS9312 A2 Drive in nut.
Gat boren, vervolgens de moer met hamer in het gat slaan totdat deze goed aanligt op het hout. Rvs INOX inslagmoer voor hout. Kwaliteit: RVS / INOX A2. Prijs per stuk. Productnaam: Inslagmoer voor hout. DIN / Artnr: WS 9312.

Contacteer ons