Op zoek naar handvatten of handvaten?

handvatten of handvaten
Handvatten of handvaten Gespeld-blog.
Gespeld op Facebook. Handvatten of handvaten. Een reactie plaatsen. In het oude Groene Boekje is het meervoud van handvat handvatten, in het nieuwe staat naast handvatten ook handvaten. Op grond waarvan deze verandering? Volgens de Taalunie zijn handvaten en handvatten allebei correct.
handgreep leer
Handvat 7 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. rechtswetenschap feit of omstandigheid waaraan een juridisch argument of rechterlijk oordeel wordt opgehangen. een bepaalde wet. Gevonden op http//www.juridischwoordenboek.nl/woordenboekgre.html14495.: het handvat zelfst.naamw.Uitspraak: hntft Verbuigingen: handvatten meerv. deel van een voorwerp dat je vastpakt Voorbeeld: het handvat van een la'Synoniemen: greep, handgreep copy Kernerman Dictionaries.
goedkoopste wasdroger
BARRACUDA RACING HANDVATEN.
HANDVATEN ZWART set. HANDVATTEN GOUD set. HANDVATTEN BLAUW set. HANDVATTEN ROOD set. Losse vervangingsrubbers voor de RACING handvatten. Beschrijving UNIVERSEEL SET. Gemaakt van zwart RUBBER met ALUMINIUM geanodiseerde inserts. De grepen zijn 120 millimeter lang. Worden verkocht per set en zijn beschikbaar in de kleuren goud, zwart, blauw rood en zilver. Gratis verzending vanaf 100, Benelux via PostNL. Binnen 14 dagen retour. 6 dagen per week thuisbezorgd. 7 dagen per week te lefonisch advi es via 06-34850726 op redelijke tijden. Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 48 uur verzonden. Niet beschikbaar: Het product is momenteel nog niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.
prince ii
De vraag: handvatten of handvaten? TaalunieBericht.:
In TaalunieBericht: lichten we er telkens één uit. Deze keer: is het nu handvatten of handvaten? De vraag: In het oude Groene Boekje is het meervoud handvatten, in het nieuwe staat naast handvatten ook handvaten. Op grond waarvan deze verandering?
Verpakkingsmateriaal
Widek handvatten: Widek.
Het stuur altijd stevig in de hand. Widek produceert een grote variëteit aan handvatten, voor verschillende soorten fietsen en gebruiksomstandigheden. De verschillende modellen worden in de eigen spuitgieterij vervaardigd, in verschillende materialen en kleuren, ook speciaal voor kinderfietsen. De handvatten zijn los of op kaart leverbaar.
Synoniemen van handvat; ander woord voor handvat synoniemen.net.
greep, handgreep, handvat, hefboom, hendel, kruk, zwengel vat zn.: greep, handvat, heft, houder, houvast handgreep zn.: handvat, handvatsel, knop, kruk, oor kruk zn.: handel, handgreep, handvat, klink greep zn.: gevest, handgreep, handvat, heft heft zn.: greep, handgreep, handvat, hecht gevest zn.:
TAALTIP: handvatten.
handvatten of handvaten? Het juiste meervoud van handvat is handvatten. Het woord vat in handvat heeft niets te maken met een vat het vat/de vaten. Het is de stam van het werkwoord vatten in de betekenis van vastpakken. Vandaar het meervoud handvatten.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: handvat. h a ndvat het; o; meervoud: handvatten, handvaten 1 deel van een voorwerp waaraan je het vastpakt: steel, kruk, oor enz. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
handvaten of handvatten Taaluilen.
Schrijven is net spreken. handvaten of handvatten. Joke Zwaal, van Taaluilen en PassworD. Na de cursus heeft u voldoende handvatten om een verandering door te voeren. Na de cursus heeft u voldoende handvaten om een verandering door te voeren. Deze handvatten geven u voldoende grip, ook bij nat weer.
handvat: handvaten / handvatten taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
handvat: handvaten / handvatten. handvat: handvaten / handvatten. Zowel handvatten als handvaten is correct als meervoudsvorm van het zelfstandig naamwoord handvat. Oorspronkelijk had handvat alleen de meervoudsvorm handvatten, maar tegenwoordig wordt ook de meervoudsvorm handvaten als correct beschouwd. Handvaten / handvatten.

Contacteer ons